fbpx

1 Primest TV shpallë audicion
për bashkëpuntor në produksion
2 JEPI GAZ - BENZ vs BMW më
Elbu'n nga SwissRacePerformance
3 NJË DITË SFIDUESE
10 Sfida në Bern

EMISIONET

TUNG SHOKI

A e ke pyetur vehtën ndonjeher se si të marrë 130 kg masë muskulore, cila është karriera e një...

NJË DITË SFIDUESE

Dy kandidatë - 10 sfida - 1 fitues! Në këtë emision, dy kandidatë garojnë kundër njëri-tjetrit; ata duhet të...

JEPI GAZ

Burrat pëlqejnë dy gjëra: makinat dhe gratë! Ky emision makinash ka të bëjë me gjithçka që lëviz me rrota...

Ç`KEMI

Ne e dergojmë shikuesin në një udhëtim në botën e pafundme të industrisë së bukurisë dhe shëndetit. Intervista interesante...

RRETH NESH

Shpallje për audicion për fillestarë

A ke interesim për media? Gazetari? Teknologji? Apo je më shumë energjia krijuese që qëndron pas një ideje, apo preferon forcën lëvizëse...

Reklamoni në Primest TV

Gjithësejt jetojnë rreth 8 milion shqipfolës. Rreth 350,000 deri 450,000 prej tyre jetojnë në Zvicër dhe mund të marrin programin tonë. Për...

Mbështeteni idenë tonë

Ne financohemi kryesisht përmes mbështetësve dhe sponsorëve. Me kontributin tuaj ju jo vetëm që mbështesni një projekt inovativ, i cili është ende...

Ne prezantojmë vehten

Primest TV është Studio Televizive me seli në Zürich emisionet e të cilës prodhohen ekskluzivisht nga talentet dhe talentët shqiptarë që jetojnë...